De allereerste stap om weer te sprankelen

In de cursus Blikopeners openen wij letterlijk jouw blik en daarmee leer jij jouw eigen handleiding kennen.

Con Passi blikjes voor blikopeners kopiëren

Hoe doen ze dat? Doe ik iets niet goed?

Herken je dit? Hoe enthousiaster jouw collega of een moeder op het schoolplein vertelt over haar fantastische en drukke weekend, hoe meer jij aan jezelf gaat twijfelen.

Door jouw vermoeidheid slaat paniek regelmatig toe wanneer er een beroep op je wordt gedaan of als er bijvoorbeeld een uitnodiging voor een feestje of afspraak met vriendinnen komt. Toch houd je van gezelligheid en sta je altijd voor anderen klaar. Dat komt ook doordat jouw inlevingsvermogen in een ander sterk is en jij altijd meeleeft met hun lief en leed. Jouw lijf schreeuwt echter om rust. Je bent erg gevoelig voor sferen en de mening van een ander en daarom draait jouw hoofd overuren. Eigenlijk sta je altijd aan en je hebt moeite met ontspannen.

Hoe kan het dat mensen om jou heen alles moeiteloos lijken te doen en jij steeds moe en prikkelbaar bent? Stel jij jezelf aan? Dat is wel wat een stemmetje op jouw schouder jou steeds opnieuw vertelt. Wat doe jij zo anders of ‘verkeerd’? Je verlangt ernaar om uit deze vicieuze cirkel te kunnen stappen, maar weet niet waar te beginnen.

Cindy en Lisette

1 800b
Blikopeners_600_600

Open jouw blik en krijg inzicht in ...

  • of jouw problemen echt een probleem zijn of een deel van de oplossing
  • welke zaken jij zou moeten schrappen of toevoegen voor meer sprankeling en energie
  • jouw gevoelswereld, (denk)patronen en drijfveren
  • waar jij nu staat

Met het volgen van Blikopeners ga jij het recept van jouw leven verfijnen en optimaliseren, zodat jij weer kan gaan sprankelen.

"Door deze cursus heb ik meer inzicht gekregen in mijn overtuigingen en valkuilen. Ik ben nu meer in balans en weet wat ik nodig heb om energie te blijven houden en deze niet weg te laten stromen. Ook weet ik beter waar bepaalde patronen vandaan komen. Ik vind deze cursus echt een aanrader; je kunt in je eigen tijd, op je eigen tempo, met een fijne back-up van Lisette en Cindy, werken aan je eigen groei. Gewoon doen!" ~ Linda ~

"De cursus is met alle aandacht en met mooie inzichten vormgegeven! Heel mooi!" ~ Trijntje ~

“De cursus blikopeners geeft een fijn overzicht van de ingrediënten die bijdragen aan je leven vitaal en gelukkig te leven. De cursus geeft brede informatie en ook leuke weetjes. Cindy en Lisette leggen vanuit een originele invalshoek duidelijk uit en de oefeningen helpen je om je nog meer bewust te worden van je patronen en waar je nog stappen kunt maken. Een aanrader!” ~ Hanneke ~

Start vandaag met deze instapcursus

5 modules (12 videolessen) inclusief praktische tips en oefeningen

Een half jaar toegang tot de online leeromgeving

Met korting doorstromen naar de online cursus Vlammen!

Prijs: € 97,- (incl. btw)