Over Cindy

4 400b

Cindy van Groesen

Als het leven je laat struikelen maak er dan een salto van

Mijn jeugd en volwassen leven waren lange tijd een ‘bumpy road’. Ik ben meerdere keren vastgelopen en leefde voornamelijk vanuit angst en naar de verwachtingen van anderen. Door hooggevoeligheid, PTSS, een angststoornis en depressie werd de noodzaak hoog om bij mezelf naar binnen te kijken. Ondanks dat dit pijnlijk en uitdagend was kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik dankbaar ben voor de ervaring en de inzichten die erop volgden. Op school volg je eerst de lessen en dan krijg je een test. In het leven krijg je eerst een test en dan volgen de lessen.

Het is me gelukt om achter donkere wolken de zon weer te zien schijnen en dit is mijn intrinsieke motivatie om een stukje mee te lopen op jouw levenspad. Ik weet dat het mogelijk is en ik gun dit iedereen. De beste besluiten die ik heb genomen zijn: niets meer dan mezelf zijn en stoppen met geluk uitstellen, omdat je wacht op de dag dat het leven makkelijk wordt. Wat een vrijheid en kansen heeft dit gegeven!

Wat je over mij wil weten

Ik ben hooggevoelig, helderwetend en heldervoelend. Hier maak ik dankbaar gebruik van in mijn werk.

Na mijn afstuderen in 1999 aan het Brabants Conservatorium heb ik 25 jaar met veel plezier muzieklessen gegeven aan kinderen, volwassenen en mensen met een beperking. Creativiteit en gevoel komen samen in alles wat ik doe. Opleidingen volgen bij Marion Berndsen in energetisch coaching, mediumschap en healing heeft mij nog eens extra verrijking gegeven.

Sinds 2019 heb ik mijn 'Spirituele Praktijk Cinta' waar ik mensen begeleid bij levensvragen, (zelf)liefde, minder denken en meer voelen. Tijdens sessies werk ik op alle lagen waardoor ik ook energetisch meekijk. Ik heb niet zoveel met al wat men omschrijft als zweverig, maar ik leef met een sterk geloof en vertrouwen dat we meer zijn dan een fysiek lichaam en vooral bestaan uit energie. Iedereen kijkt door zijn eigen bril naar de wereld en ik nodig je uit om af en toe eens een andere op te zetten. Geloof me, je weet niet wat je ziet!

Typisch Cindy

Muziek, met volle angst vooruit, wakker te maken voor chips, getrouwd met echt de leukste en de liefste, twee bonusdochters, doe vooral niet gewoon, lezen, natuur, altijd blijven leren, doorzetter, dromer en een heel groot hart.