WELKOM IN HET CON PASSI CAFÉ

De plek voor inspiratie, persoonlijke groei en ont-moeten

Con Passi café

Hoe doen anderen dat toch?

Na vele coachingssessies en ontmoetingen met vrouwen, weten wij inmiddels dat er veel terugkerende en gemeenschappelijke thema's zijn waarmee wordt geworsteld. Ook al zijn er veel gelijkenissen, toch voelen vrouwen zich regelmatig eenzaam, onbegrepen, raar of anders en hebben ze veel kritiek op zichzelf. Waar het soms lijkt alsof iedereen om je heen moeiteloos door het leven gaat is de werkelijkheid dat er juist veel vrouwen net als jij moe, prikkelbaar en een wandelend hoofd zijn. Alleen durft bijna niemand dit toe te geven aan zichzelf en zeker niet aan een ander, uit angst voor oordeel.

Gun jezelf eens de tijd voor een avondje in het Con Passi Café om die andere vrouwen, waaronder ook ons, te ontmoeten en je te laten inspireren, te leren en als je wilt, met elkaar te delen. Elke keer rondom een ander thema. De avonden in het Con Passi Café zijn niet alleen inspirerend, maar zeker ook heel gezellig. Wie weet zien we jou binnenkort?

Boek een avondje con passi café en loop naar buiten met ...

  • Kennis, tools en inspiratie om direct mee aan de slag te gaan
  • Een goodiebag speciaal voor jou
  • Mooie ontmoetingen en gesprekken (als je wilt)
  • Nieuwe kansen om te groeien

In het Con Passi Café van 19 juni staat het thema intuïtie centraal. Wat is intuïtie, hoe kan je het gebruiken in je dagelijkse leven en hoe kun je jouw intuïtief vermogen verder ontwikkelen?

Wij kijken ernaar uit om jou te zien! De koffie en thee staan klaar.

 

Prijs: € 15,- (incl. btw)