Blikopeners

Con Passi blikjes voor blikopeners kopiëren

Yes! Welkom in de keuken van Con Passi waar je een begin maakt met het bereiden van een sprankelend leven. Staan de pannen klaar, heb je een schort aan? Maar wacht eens even, heb je wel de juiste ingrediënten in huis?

Wij vergelijken leven graag met het bereiden van een gerecht en wat ons betreft, hoe zoeter hoe beter. Willen we tijdens het kerstdiner niet nog een keer die ingezakte pudding serveren, dan verdient de volgende keer een andere voorbereiding. Nu is de vraag, welk type ben jij in dit soort situaties? Trek jij je (kerst)sok over je hoofd en ga je in een hoekje zitten huilen, geef je jouw tante de schuld of haal je alles uit de kast om volgend jaar wel die fantastische pudding op tafel te toveren? 

Geweldig als jij voor de herkansing kiest en nu maar hopen dat jouw familie daar ook zo over denkt. Toch? Nee dus. Dat heerlijke nagerecht gaat er echt nooit komen met gedachten als ‘wat zullen anderen ervan vinden’ en ‘ik denk dat ik het niet kan’.

Dus…welkom in de keuken van Con Passi! De plek waar blikken worden geopend en vuurtjes worden aangewakkerd zodat jij je kan ontwikkelen tot de sterrenchef van jouw leven.

Play Video
Volg deze cursus (knop)