Ga vlammen en groei naar een moeiteloos en vrij leven

Wij zijn op zoek naar jou!

Profiteer nu van extra hoge korting, doe mee aan de pilot van deze online cursus en ontdek stap voor stap hoe jij kunt gaan vlammen!

Sterretjes voor vlammen kopiëren

Niet 'alleen ik', maar 'ik ook' dat is zelfliefde

De wekker gaat en het eerste dat jij denkt is: ’Vanavond ga ik vroeg naar bed’. Je vraagt je af hoe het kan dat anderen door het drukke leven lijken te fietsen terwijl jij al moe wordt als je alleen al naar je overvolle agenda kijkt.

Ondanks dat ren je door en sta je voor iedereen klaar. Mensen zien jou altijd met een stralende glimlach en toch ben je binnen de muren van je huis moe en prikkelbaar. Dat mensen positief over jou denken vind je belangrijk en daarom kies jij eerder voor aanpassen dan voor wat jij eigenlijk wil. Je cijfert jezelf vaak weg en bent een wandelend hoofd dat niet meer weet wat het nu echt voelt.

Misschien komt jouw gedrag voort uit een jeugd waarin het een (overlevings)patroon was om anderen voor te laten gaan en jezelf aan te passen. Als volwassene kan dit je behoorlijk in de weg staan. Je bent gewend bent geraakt aan gevoelens negeren en dit maakt dat je het moeilijk vindt om grenzen te voelen en bewaken. Je wil anders, maar weet niet hoe. Je verlangt naar een leven waarin je vrijheid voelt om keuzes te maken die ook goed zijn voor jou. Jouw hart heeft veel ruimte voor anderen, maar waar is jouw plekje?

Zelfzorg en zelfliefde zijn prachtige begrippen, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hoe ben je lief voor jezelf? Misschien heb je dit nooit geleerd en werd het vaak gelabeld als egoïstisch. Toch is het niet gelijk aan 'alleen ik', maar aan 'ik ook'.

Ontdek in deze online cursus stap voor stap hoe jij kunt gaan vlammen
en groei naar een moeiteloos en vrij leven.

Cindy en Lisette

1 800b

Deze online cursus is niet voor iedereen, wel voor jou!

 • Als (gevoelige) vrouw die vitaliteit, spiritualiteit en mindset met elkaar wil leren verbinden
 • Die wil bouwen aan een fundering van energie voor fysieke en mentale weerstand
 • Die de signalen van haar (energetisch) lichaam wil leren kennen en vertalen
 • Die echt wil ondervinden hoe krachtig gedachten kunnen zijn
 • Die de wet van aantrekking wil begrijpen en toepassen
 • Die los wil komen van belemmerende overtuigingen en patronen
 • Die rituelen voor ontspanning en ontprikkeling wil ontdekken en integreren
 • Die gevoel en intuïtie haar kompas wil laten zijn
 • Die zelfzorg op één wil zetten en duizend redenen heeft om dit niet te doen
 • Die écht wil voelen dat ze leeft, vanaf de middenstip en niet vanaf de zijlijn
5 600h

Wat levert deze cursus jou op? vlammen zonder op te branden

Deze online cursus is voor jou als aanmodderen en uitstellen geen optie meer is en je klaar bent om een stap vooruit te zetten. Met dit traject begin jij aan een mooie innerlijke reis met als eindbestemming 'dichterbij jezelf' waardoor jij:

 • keuzes maakt in lijn met wat jij denkt en vooral voelt
 • kan omgaan met onrust, vermoeidheid, emoties en (zelf)veroordeling
 • jouw fysieke- en mentale weerstand verhoogt
 • moeiteloos en vrij leeft

Daadwerkelijk doen waar jij gelukkig van wordt.

Wat leer ik in de cursus Vlammen!

Een online lesprogramma dat je op je eigen tempo kan volgen. Het programma bestaat uit 5 modules waarin 5 stappen naar een sprankelend leven met innerlijke rust, flow en vrijheid worden gedeeld. Elke module bestaat uit meerdere (video)lessen, een werkboek met oefeningen en ingesproken meditaties en visualisaties.

Het vertrekpunt

Na het volgen van deze module weet jij precies vanaf welk punt jij start aan de avontuurlijke, innerlijke reis die je gaat maken in de online cursus Vlammen! We zoomen in op onderwerpen als de relatie met jezelf, jouw zielsmissie, lichaam, geest en leefstijl en het leren kennen van jouw persoonlijke handleiding.

Vlammen klein

Vooruitgaan door stil te staan

In deze module reflecteren we op jouw persoonlijke situatie. Elke verandering in jouw leven begint met een inzicht. Het is belangrijk dat jij weet aan welke knoppen jij kan draaien om te kunnen vlammen zonder op te branden. Thema's die bijvoorbeeld aan bod komen zijn persoonlijke leefregels, energieniveau, angst en piekeren, geld, signalen van ons lichaam, intuïtie, grenzen stellen en jouw eigen waarheid.

Vlammen klein

Word een magneet voor wat je wenst

We richten ons in deze module op het ontwikkelen van een krachtige mindset. Dat is de basis van leren omgaan met tegenslagen en aantrekken wat jij wenst. Je moet eerst leren surfen om de golven te kunnen trotseren. We behandelen thema's als de programmering van jouw brein, een krachtige mindset, ons energetisch systeem, hoe de wet van aantrekking werkt, visualiseren en je frequentie verhogen.

Vlammen klein

Stel je navigatie in en vertrek

In deze module is het tijd voor actie! Je werkt aan jouw persoonlijke kom-in-actie plan en je gaat daadwerkelijk vertrekken. Vergeet onderweg vooral niet te genieten van de mooie uitzichten. We hebben het over plannen, ontspannen, ontprikkelen, manifesteren, dromen waarmaken en jouw not-to-do list.

Vlammen klein

Blijf op de route

Hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd blijft? In deze module wordt jouw gereedschapskist gevuld met tools om vol te kunnen houden. Verzamel jij alvast de cheerleaders die jou zullen aanmoedigen? Eerste hulp bij brandjes, de onderhoudskit, routines, de 4 belangrijkste vragen uit je leven en de 66-dagen regel komen onder andere voorbij in deze laatste module.

Vlammen klein

Profiteer van een hoge korting met de pilot van Vlammen!

Ook jij kunt Vlammen zonder op te branden.

 

Wij zijn op zoek naar deelnemers voor de pilot van deze online cursus.

De online cursus Vlammen! helpt jou bij het leren managen van jouw energie in plaats van jouw tijd. Dat betekent niet dat jij vervolgens alleen nog maar blij en energiek door het leven gaat of alleen maar aan jezelf denkt. Wel ontwikkel je vaardigheden die je helpen omgaan met onrust, vermoeidheid, emoties en (zelf)veroordeling. Zo kun jij er beter voor jezelf én een ander zijn. 

 

Als deelnemer aan de pilot profiteer je van een aantal mooie voordelen. Jij:

 • bent één van de eersten die mag ontdekken hoe je kunt gaan Vlammen zonder op te branden
 • volgt deze cursus volledig online en wanneer het jou uitkomt
 • mag met ons meedenken bij de optimalisatie van deze online cursus
 • mag deelnemen aan de pilot van de cursus Vlammen voor de eenmalige actieprijs van €97,- (normaal €495,-)

Doe jij ook mee? Meld je dan gauw aan, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Prijs: € 97,- (incl. btw)